Activiteitenbijdrage - Scouting St. Jan Baptist (Scouting Heerlen)

“SponsorKliks,

Activiteitenbijdrage

Wat kost het

Sommige zijn van mening dat Scouting geen kwaliteit kan leveren voor zo weinig geld.
Scouting is altijd goedkoop geweest. En ook in deze tijd levert Scouting St. Jan Baptist heel veel  kwaliteit voor dit geld.

Wij kennen de volgende bijdrage

De activiteitenbijdrage die u in elk nieuw activiteitenjaar (van 1-1 tot 2-1) dient te betalen.

De lidmaatschapsperiode beslaat een standaardperiode van 5 jaar en is geheel gratis.
De activiteitenbijdrage betaalt u per jaar voor deelname aan de activiteiten.
Bij de inschrijving spreken we af dat de jaarlijkse activiteitenbijdrage automatisch ingehouden kan worden.
Dat geldt niet voor de eerste bijdrage waarvoor u een factuur ontvangt. Deze dient u zelf over te maken.

Wat krijgt uw zoon en/of dochter daarvoor:

Voor de activiteitenbijdrage mogen de leden natuurlijk mee doen met de wekelijkse opkomsten maar ook mogen zij gratis mee doen aan de extra activiteiten, zoals een uitstapje naar kinderstad of een grottentocht in Valkenburg.

OPZEGGING

Opzegging van het activiteitenjaar dient 4 maanden vooruit te worden gedaan (vóór 1 september van het lopende activiteitenjaar).
Dit kan door dit schriftelijk bij de groepsvereniging op te zeggen.

Soort Bijdrage

1e Familielid